Celgene Cellular Therapeutics

Parannamme toimintakykyä rajoittavien ja henkeä uhkaavien sairauksien hoitoa uusilla soluterapioilla

Hyödyntämällä istukan kantasoluissa olevia taudinkulkuun vaikuttavia ja regeneratiivisia ominaisuuksia
Hehittämällä laajan ja kattavan valikoiman ainutlaatuisia ja hyödyllisiä soluterapioita

Celgene Cellular Therapeutics (CCT) siirtyi osaksi Celgeneä vuonna 2003, kun Celgene osti Robert Haririn perustaman Anthrogenesis-pioneeriyrityksen hyödyntääkseen ihmisen istukassa olevaa valtavaa lääketieteellistä potentiaalia. Meillä on ylivertainen istukoiden hankintajärjestelmä, vankka tutkimus- ja tuotanto-osaaminen sekä laaja IP-salkku.

Celgene Cellular Therapeutics (CCT) on johtava soluterapia-alan ja regeneratiivisen lääketieteen alan yritys. Se on edelläkävijä uusien, täyttämättömiin lääketieteellisiin tarpeisiin suunnattujen valmisteiden tutkimuksessa ja kehityksessä. Napanuoravereen, istukkavereen ja kudoksiin erikoistunut yrityksemme (lifebankUSA®) toimittaa meille myös soluterapia-, elin- ja kudostuotteita. CCT:n istukasta peräisin olevia adherentteja soluja käytetään Crohnin tautia ja perifeeristä valtimosairautta koskevassa kliinisessä kehityksessä potilailla, joilla on diabeettinen jalkahaava. Lisäksi CCT:n istukasta peräisin olevia kantasoluja (HPDSC) käytetään yhdessä napanuoraveren kanssa monia eri hematologisia sairauksia koskevissa kliinisissä tutkimuksissa.

CCT:n tutkimuskohteena ovat myös elinten ja kudosten regeneraatio, kuten edistyksellinen haavanhoito, sekä mahdollisia lääketieteellisiä sovelluksia tarjoavat organoidit. CCT on saanut merkittävää sisäistä valmistusasiantuntemusta rakentaessaan innovatiivisten soluterapioiden sekä elin- ja kudospohjaisten tuotteiden valikoimaamme. CCT pyrkii parantamaan tutkimussalkkuaan myös tekemällä yhteistyötä eri tahojen kanssa.