Käyttöehdot

LUE SEURAAVAT KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI. VIERAILEMALLA TÄLLÄ SIVUSTOLLA HYVÄKSYT NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT JA SITOUDUT NOUDATTAMAAN NIITÄ.

Tämän sivuston on luonut Celgene Limited (”Celgene”). Huomaa, että vaikka Ison-Britannian Celgene hoitaa, valvoo ja päivittää sivustoa, sivustoa ylläpitävät palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Sveitsissä.
 

Tärkeitä oikeudellisia tietoja

Tällä sivustolla olevien tietojen ja materiaalien tarkoituksena ei ole korvata ammattimaista lääketieteellistä hoitoa tai pätevän lääkärin määräämää hoitoa. Tällä verkkosivustolla olevat materiaalit ja sivustolta saadut ilmoitukset ja tiedonannot esitetään vain tiedotustarkoituksessa. Sivusto ei tarjoa, eikä sitä ole tarkoitettu tarjoamaan henkilökohtaisia lääketieteellisiä diagnooseja tai potilaskohtaisia hoito-ohjeita. Sivustolla olevia tietoja ei voi eikä saa käyttää diagnoosin tai hoidon valinnan pohjana. Celgene suosittelee vahvasti kaikkia terveysongelmista kärsiviä kävijöitä ottamaan yhteyttä lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen.
 

Tulevaisuutta koskevat lausumat

Sivustolla voi olla tiettyjä tulevaisuutta koskevia lausumia (”forward-looking stataments”), joihin liittyy ennakoitavia ja ennakoimattomia riskejä, myöhästymisiä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, joihin yritys ei voi vaikuttaa. Tämän seurauksena todelliset tulokset ja saavutukset voivat olennaisesti poiketa näissä lausumissa esitetyistä tuloksista ja saavutuksista. Nämä tekijät voivat olla seurausta nykyisistä tai meneillään olevista tutkimus- ja kehitystoimista, FDA:n, EMEA:n ja muiden valvontaviranomaisten toimenpiteistä sekä Celgenen ja siihen kuuluvien yksiköiden julkisissa raporteissa kuvatuista tekijöistä. Celgene ei ole velvollinen päivittämään näitä tulevaisuutta koskevia lausumia uuden tiedon, uusien tapahtumien tai uuden kehityksen seurauksena.
 

Immateriaalioikeudet

Tämän sivuston sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen kaikki siellä julkaistut tekstit, kuvat ja dokumentit, on Celgenen tai siihen kuuluvien yksiköiden omaisuutta tekijänoikeudella suojattua kaikki oikeudet pidätettyinä, eikä sitä saa muokata, jakaa, kopioida, julkaista tai välittää ilman Celgenen etukäteen antamaa, kirjallista suostumusta. Materiaalia saa ladata vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen että kaikki copyright-ilmoitukset ja muut tunnistetiedot säilytetään ladatussa tai kopioidussa materiaalissa. Kaikki tällä sivustolla esiintyvät tuote- ja kauppanimet ovat tavaramerkkejä, jotka ovat Celgenen ja siihen kuuluvien yksiköiden omaisuutta. Näiden tavaramerkkien tai muun omistusoikeudellisen materiaalin käyttö tai väärinkäyttö on nimenomaisesti kielletty.
 

Ei-luottamukselliset/omistusoikeudettomat tiedot

Kaiken tämän sivuston kautta Celgenelle välittämäsi viestinnän katsotaan olevan ei-luottamuksellista ja omistusoikeudetonta. Celgene voi käyttää vapaasti tällaiseen viestintään sisältyviä tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen ideat, konseptit, asiantuntemus ja tekniikat, kaikkiin tarkoituksiin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen näitä tietoja sisältävien tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi, maksamatta siitä sinulle korvausta ja lähdettä ilmoittamatta.
 

Tietosuoja

Celgene käsittelee tietojasi asianmukaisella huolellisuudella yrityksen verkkosivuillaan ilmoittamien käytäntöjen mukaisesti. Täysimittaisen tietosuojaselosteen löydät osoitteesta www.celgene.fi/tietosuojapolitiikka sekä klikkaamalla verkkosivujen alaoikealta löytyvää Tietosuojakäytäntö-painiketta. Hyväksymällä nämä käyttöehdot sitoudut ilmoittamaan meille, jos Celgenelle antamasi henkilötiedot eivät enää pidä paikkaansa tai niihin tulee muutoksia. Celgene ei ole vastuussa menetyksestä, vahingosta, kustannuksesta tai kenellekään aiheutuvasta haitasta, joka johtuu kohtuullisesta ja asianmukaisesta luottamuksesta antamiesi tietojen paikkansapitävyyteen.
 

Kolmansien osapuolten sivustot

Tällä sivustolla voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Celgene tarjoaa linkit ainoastaan sivustonsa kävijöitä palvellakseen, ja tällaisen linkin olemassaolo ei merkitse sitä, että Celegene hyväksyy kolmannen osapuolen sivuston, sen sisällön tai sivuston kautta saatavilla olevat tuotteet ja palvelut. Celgene ei vastaa muilla sivustoilla olevista tiedoista tai sisällöistä. Avaat muut sivustot aina omalla riskilläsi, ja näihin sivustoihin voidaan soveltaa niiden omia käyttöehtoja, jotka voivat päteä myös sinuun.
 

Takuita koskeva vastuuvapaus

Celgene on tehnyt kaikki kohtuullisina pidettävät toimet varmistaakseen tämän asiakirjan tietojen ja sisällön oikeellisuuden: käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että kaikki materiaalit, tiedot ja palvelut tarjotaan ”SELLAISINAAN” ja että Celgene ei anna mitään sitoumusta tai takuuta tämän asiakirjan tietojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta, ajantasaisuudesta, käytettävyydestä tai laillisuudesta, mukaan lukien mutta ei rajoittuen takuut, jotka koskevat kauppakelpoisuutta, soveltuvuutta tiettyyn käyttötarkoitukseen ja kolmansien osapuolten oikeuksien loukkaamattomuutta.
 

Vastuunrajoitus

Celgene tai siihen kuuluvat yksiköt eivät vastaa sovellettavan lain sallimissa rajoissa sinulle mistään vahingoista, vammoista tai haitoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen suorat, välilliset, tilapäiset tai erityiset vahingot, seuraamukselliset vahingot tai vahingonkorvaukset, saamatta jääneet tulot tai tietojen menetyksestä tai toiminnan keskeytymisestä johtuvat vahingot, jotka ovat aiheutuneet tämän sivuston ja sen sisällön käytön seurauksena tai yhteydessä tai kyvyttömyydestäsi käyttää tätä sivustoa tai sen sisältöä.
 

Korvausvelvollisuus

Sitoudut korvaamaan vahingot ja puolustamaan ja suojaamaan Celgeneä ja siihen kuuluvia yksiköitä kaikkia kolmansien osapuolten esittämiä vaateita tai vaatimuksia vastaan sekä kaikkia niitä velkoja, kuluja, vahinkoja ja maksuja vastaan, jotka aiheutuvat tämän sivuston sisällön tai tälle sivustolle tai sen kautta välittämäsi tiedon esittämisen tai käytön seurauksena tai yhteydessä, suorittamastasi kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta tai näiden käyttöehtojen rikkomuksistasi.
 

Tuomiovalta

Näitä käyttöehtoja säädellään ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaan. Hyväksyt peruuttamattomasti sen, että Lontoon tuomioistuimilla on yksinomainen tuomiovalta kaikissa tämän sivuston tai sen sisällön käyttöön liittyvissä kysymyksissä.
 

Oikeuksien pidätys

Celgene pidättää oikeuden supistaa, lopettaa tai rajoittaa pääsysi tälle sivustolle milloin tahansa siitä etukäteen ilmoittamalla tai ilmoittamatta. Celgene pidättää oikeuden muuttaa sivustoaan, käytäntöjään ja näitä käyttöehtoja milloin tahansa siitä etukäteen ilmoittamatta. Sinun tulee ajoittain käydä lukemassa käyttöehdot ja tarkistaa, onko niihin tehty muutoksia tai lisäyksiä.
 

Miten otan teihin yhteyttä halutessani lisätietoja?

Yleiset yhteystiedot löydät täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä yksityisyyden suojastasi tai haluat lisätietoa Celgenen tietosuojakäytännöistä, voit ottaa yhteyttä Euroopan tietosuojavaltuutettuun täyttämällä yhteydenottolomakkeen osoitteessa

Voit myös ottaa meihin yhteyttä postitse osoitteeseen:

Celgene OY
Äyritie 18
01510 Vantaa
Suomi.