Henkilöstö

Mikä on tunnusomaista juuri Celgenelle? Ainutlaatuiset tuotteemme ja innovatiivinen lähestymistapamme sairauksien hoitoon? Vai uraauurtava tutkimuksemme? Kasvava maineemme tärkeänä lääketieteen edistäjänä? Sitoutuneisuutemme terveydenhuollon ammattilaisia kohtaan ja myötätunto heidän potilaitaan kohtaan? Kaikki nämä tekijät ovat olennainen osa Celgenen toimintaa. Mutta Celgene on myös paljon muuta.

Celgene on pohjimmiltaan yhtä kuin sen työntekijät, joilla kaikilla on sama tehtävä: tuottaa innovatiivisia hoitoja syöpää tai tulehduksellisia sairauksia vastaan taisteleville potilaille, joilla on täyttämättömiä lääketieteellisiä hoitotarpeita. Celgenen henkilöstö koostuu monien eri alojen lahjakkaista osaajista. Sen palveluksessa työskentelee tohtorintutkinnon suorittaneita laboratoriotutkijoita, myyntiedustajia, tuotantoinsinöörejä, IT-asiantuntijoita, tutkimuslääkäreitä, laboratorioteknikoita, markkinoinnin ammattilaisia, lakiasiantuntijoita, kirjanpitäjiä ja taloushenkilöstöä, kliinisiä koordinaattoreita, ylempiä johtohenkilöitä, HR-päälliköitä, sairaanhoitajia, farmaseutteja jne.

Niin erilaisia kuin kaikki nämä tehtävät ja niissä työskentelevät ihmiset ovatkin, heitä yhdistää sitoutuneisuus löytää, kehittää ja markkinoida elämänlaatua parantavia lääkkeitä, jotka vaikuttavat merkittävästi miljoonien ihmisten elämään. Työntekijämme ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tekevät oikeita asioita voidaksemme edetä toiminnassamme yrityksen tieteellisten ja kaupallisten saavutusten pohjalta.

Celgenelle on ollut etua siitä, että se on houkutellut parhaita työntekijöitä alusta asti. Viime aikoina, kun nopea kaupallinen kasvumme on vaatinut uusien erikoisosaajien rekrytointia, olemme hyötyneet siitä, että lääketeollisuuden keskittymisen myötä saatavilla on ollut monia korkeasti koulutettuja ja päteviä työntekijöitä. Olemme kiitollisia siitä, että nämä henkilöt ovat päättäneet jatkaa uraansa Celgenessä.

Uskomme, että menestyksemme auttaa meitä säilyttämään tämän sitoutuneisuuden ja houkuttelee myös jatkossa parhaita osaajia organisaation jokaiselle tasolle.