Kliiniset tutkimukset

Muutamme ihmisten elämää innovatiivisen tieteen avulla

Celgene huolehtii potilaiden tarpeiden täyttämistä myös niiden muuttuessa. Missiomme on tutkimuksemme avulla saavuttaa maailmanlaajuisesti ihmiset, joilla on vakava tai henkeä uhkaava sairaus. Kliiniset tutkimukset ovat erittäin tärkeä osa tutkimustamme ja kehitystämme, jotta potilaille annettavat hengen säästävät hoidot olisivat turvallisia ja tehokkaita. Tutkimus- ja kehitystiimimme tekee yhteistyötä potilasturvallisuustiimimme kanssa varmistaakseen, että potilaat voivat osallistua turvallisiin ja hyvin suunniteltuihin tutkimuksiin.

 

Celgenen sponsoroimat kliiniset tutkimukset

Celgene Corporation ja sen henkilöstö pyrkivät tarjoamaan ratkaisuja syöpää tai toimintakykyä rajoittavia tulehduksellisia sairauksia sairastaville potilaille, joilla on täyttämättömiä lääketieteellisen hoidon tarpeita.

Celgene sponsoroi tällä hetkellä yli 100 kliinistä tutkimusta, joissa tutkitaan vähintään 25:tä eri ainutlaatuista valmistetta. Noin 28 000 potilasta osallistuu aktiivisesti Celgenen sponsoroimiin kliinisiin tutkimuksiin, jotka koskevat yli 50:tä eri käyttöaihetta. Hoitojen tavoitteena on vastata 25 miljoonan ihmisen täyttämättömiin hoitotarpeisiin yli 30 sairauden kohdalla.

 

Lääkärilähtöiset kliiniset tutkimukset

Tuemme myös yli 500 lääkärilähtöistä tutkimusta, joissa käytetään hyväksymiämme lääkkeitä tai Celgenen kokeellisia valmisteita.