Celgenen Vastuu

Celgenen Vastu

Me Celgenessä pyrimme parantamaan potilaiden elämää ja edistämään ihmisten terveyttä sekä samalla lisäämään hyvinvointia ja edistystä. Lupaamme asettaa potilaat aina etusijalle. Tätä varten varmistamme, että elämänlaatua parantavat hoidot ovat turvallisesti ja hyvin hallitusti potilaiden saatavilla ympäri maailman. Parannamme lisäksi potilaiden hoitoa maailmanlaajuisesti koulutuksen, innovaatioiden ja innovatiivisen tieteen avulla. Kunnioitamme ympäristöä ja sovellamme jokapäiväisessä toiminnassamme integriteettiin liittyviä ja eettisiä periaatteita, tervettä päätöksentekoa ja arvojamme kuvastavia käytäntöjä.

Celgenen vastuu käsittää potilaat, turvallisuuden, hallintotavan, maailmanlaajuisen terveyden ja ympäristön. Se määrittää kuka olemme ja varmistaa, että teemme myös jatkossa parhaamme potilaiden, yhteistyökumppanien, henkilöstön ja planeettamme hyväksi.

Ympäristö ja kestävä kehitys

Edistämme ympäristön kannalta vastuullisia, turvallisia ja kestävän kehityksen mukaisia liiketoimintatapoja päivittäisessä toiminnassamme.